Ανακοίνωση Joint Meeting HPS, APS 2023

Πρόσκληση

Αγαπητοί συνεργάτες, συνάδελφοι, φοιτητές,

Είναι εξαιρετική χαρά και τιμή για την Ελληνική Εταιρεία Φυσιολογίας να σας καλέσουμε να συμμετάσχετε στο συνέδριο με τίτλο «Mechanisms of Physiological Homeostasis in Health and Disease» το οποίο συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Φυσιολογίας, την Αμερικάνικη Εταιρεία Φυσιολογίας, την Ακαδημία Αθηνών και το περιοδικό Physiological Reviews.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 5-6 Οκτωβρίου 2023 στην Ακαδημία Αθηνών και θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα αιχμής που αφορούν τη σύγχρονη Βασική και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επιστήμονες βιοϊατρικών επιστημών όλων των βαθμίδων καθώς και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους Διδάκτορες, αλλά και προπτυχιακούς φοιτητές.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου να υποβάλλουν την περίληψη της εργασίας τους στην αγγλική γλώσσα. Από τις περιλήψεις που θα υποβληθούν θα επιλεγεί ένας σημαντικός αριθμός εργασιών προκειμένου να παρουσιαστεί μέσω προφορικής ανακοίνωσης. Στους νέους ερευνητές που θα επιλεγούν για προφορική παρουσίαση θα δοθεί υποτροφία από την ΕΕΦ ύψους 200€ προκειμένου να καλύψει έξοδα μετακίνησης και διαμονής στην Αθήνα.

Με ενθουσιασμό λοιπόν σας προσκαλούμε και αναμένουμε να σας δούμε στο συνέδριο που διοργανώνουμε.

Με εκτίμηση,
Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου